E-savukkeet ovat turvallisempia ja vähemmän haitallisia kuin tupakka savukkeet – On tämä totta?

E-savukkeet ovat turvallisempia ja vähemmän haitallisia kuin tupakka savukkeet – On tämä totta?

Spread the love

Ei sitä voi kieltää, että siellä on laaja joukko tietoja, sekä offline-ja online-siitä, miten huono savukkeet ovat terveydelle. Tervan ja savun savukkeita liittyy suoraan myös aiheuttaa sydämen ongelmia ja jopa syöpää. Paitsi, että savukkeita on monia muita kielteisiä vaikutuksia ihmisten terveyteen, ja kaikki nämä eivät ole mitään, mutta totta vielä rohkeita väitteitä. Kun on osoitettu, että savukkeita voi johtaa syöpään, tämä on melko vakava huolenaihe. Tupakan tuottajat ovat myös tuonut muutosta tapaan, jolla he alkoivat pakkaus omia tuotteita.

Joukossa kaikki tämä, uusi keskustelu nurkan takana on, onko vai ei e-savukkeet ovat riittävän turvallinen. Ovat he jopa parempi kuin savukkeita? On olemassa muutamia asioita, joita sinun pitäisi tietää.

Vähemmän nikotiinia on aina parempi terveydelle

Ennen kirjan ensimmäinen sähköinen savuke verkkokaupoista, kuten V2 sinun täytyy tietää, että e-cigs pidetään turvallisempi kuin tupakka savukkeiden yksinkertaisesti johtuu siitä, että ne sisältävät vähemmän nikotiinia kuin savukkeet. Kuitenkin, jos valitset kasetin kanssa pienempi nikotiinia, jos hengittää sitä kahdesti, tämä on menossa vähitellen lisätä annostusta.

Siinä tapauksessa, että olet täysin riippuvainen nikotiinista, sinun pitäisi valita menetelmiä, jotka ovat paljon vähemmän myrkyllisiä ja haitallisia keuhkoihin. On olemassa laikkuja ja kumit, joiden kautta nikotiini voi olla toimitetaan kautta menetelmä, joka on paljon turvallisempaa. Voit myös olla tietoisia siitä, miten paljon nikotiinia, että olet vievää kautta nämä menetelmät niin voit pysyä ajan tasalla siitä, annostus.

Tietämättömyys tosiasioista ei tarkoita, turvallisuus

Ei vielä ole tällaisia tutkimuksia, jotka osoittavat, että sähköisen savukkeiden voi koskaan johtaa syöpään. Tämä ei ole todistaa, että ne ovat täysin turvallisia tai että ne eivät voi koskaan johtaa syöpään. Se ei ole vain osoittautunut vielä. Kun olet hengittämästä kemikaaleja keuhkoihin, luuletko, että se on jotain liian hyvää, että laitat sisälle keuhkoihin? Mitään lukuun ottamatta raikas ilma voi olla haitallista keuhkoille, ja siksi sinun täytyy ymmärtää, että liian paljon valikoimaa voi myös tulla terveydelle haitallista.

Kun olet ollut hengittämästä nikotiini pitkään, se alkaa kytkemällä aivoihin reseptoreja, mikä tarjoaa sinulle valtava ilo, että saat. Nikotiini on tärkein riippuvuutta aiheuttava aine, ja siksi jos et voi olankohautuksella sen pois, et olisi onnistunut tupakoinnin lopettaminen. Niin, kokeilla muita vaihtoehtoisia toimintoja, kuten kävely, juoksu, treenata tai kuunnella musiikkia aina kun tunnet kiire tupakointia tai höyryttelyä.


Spread the love