Online-Resursseja, Jotka Tekevät Oppimisesta Hauskaa

Online-Resursseja, Jotka Tekevät Oppimisesta Hauskaa

Spread the love

Oppia jotain uutta, olla se kautta koulutusjärjestelmän tai yksinkertaisesti uusi taito tai kyky, joka olet oppimista, on aina parempi, kun sinulla on hauskaa samaan aikaan. Itse asiassa se on osoitettu useissa tieteellisissä tutkimuksissa, että aivot on paljon enemmän keskittynyt, sitoutunut ja aktiivinen, kun olet nauttia itse, ja tämä puolestaan stimuloi kykyä oppia. Elämme ihmeellisessä maailmassa, jossa tietoa on kaikkialla, ja se voidaan helposti pääsee läpi world wide web. Täydellinen avioliitto hauskaa ja opetus, täällä ovat joitakin varat, jotka sinun pitäisi etsiä, käyttää, nauttia oppimisprosessia.

YouTube

YouTube ei ole vain hyvä paikka katsella urheilu kohokohtia, musiikkia ja hassuja videoita, voit myös käyttää sitä kuin suuri voimavara oppimisen. Niille, jotka ovat koulutuksessa, on olemassa monia järjestöt ja oppilaitokset, jotka on ladattu hauskoja videoita selittää monenlaisia aiheita. Niille, jotka haluavat oppia jotain uutta, kuten taito tai harrastus voi myös löytää tutorials, jotka ovat viihdyttävä, oivaltava ja tarjota hieman hauskaa samalla kun opit.

Khan Academy

Khan Academy on suuri voimavara niille, jotka haluavat kerrata tietojaan tai ottaa uusi aihe. Akatemian resursseja ovat ilmaisia, ja ne sopivat täydellisesti sekoita vakava oppimisen kanssa hauskaa toimintaa ja pelejä, jotka käytetään tukemaan oppimisprosessia. Siellä on ehdoton runsaasti tietoa, resursseja ja aihe josta löydät Khan Academy verkkosivuilla, joten riippumatta siitä, mitä haluat oppia, tai miten voit helposti tehdä sen täällä.

WikiHow

Niille, jotka haluavat poimien uusi taito tai harrastus, Wikihow on ihana resurssi. Ajatus, jonka perustajat verkkosivuilla oli, oli, että jonain päivänä sivustolla olisi oppaita ja opetusohjelmia siitä, miten tehdä lähes kaiken, ja he eivät ole kaukana ymmärtämättä, että tavoite. Tapa, jolla tämä sivusto näyttää, miten tehdä asioita, on valossa asiaa, ja aika hauskaa, täydellinen yksityiskohtaisia tietoja ja kuvia, jotka selittävät kukin vaihe. Olitpa katsot miten korjata auton, miten tehdä tuoli tai miten kirjoittaa artikkeli, tämä on paikka mennä.

Sovellukset

Sovelluksia älypuhelimille ja tietokoneet tarjoavat valtava valikoima hauskaa ja mukaansatempaavaa tapoja oppia, ja vahvistaa oppimista. Olitpa oppimisen espanja, Maantiede tai Liiketoimintaa, on olemassa ohjelmia kaikille ikäryhmille, jotka tekevät tämän prosessin, joka on harjoittaa ja viihdyttävä. Mikä tahansa aihe on, varmista, että olet mennä App storesta tai Google Play store, voit nähdä, mitä sovelluksia siellä, että voi auttaa sinua parantaa, miten voit oppia, ja mitä opit. Ladata useita apps ja nähdä, mikä pidät eniten.


Spread the love