Miten varmuuskopioida tietoja Apple iphone

Miten varmuuskopioida tietoja Apple iphone

Spread the love

Tietoja iPhone-tai iPad voi olla tukena toimittamien tietojen Applen iCloud varmuuskopiointi laitteen, tai kytkemällä laitteen tietokoneeseen ja käyttää itunesia auttaa meitä varmuuskopioida tiedot.

Vaihe 1: Ensimmäinen, löytää ”Asetukset” iphonen tai ipadin, napsauta Avaa-painiketta ja etsi sitten ” iCloud ”, kuten on esitetty alla.

Vaihe 2: Valitse ”iCloud” ja voimme syötä Apple ID ja salasana. Jos sinulla ei ole tiliä, voit klikata ”Get Apple ID ilmaiseksi”, kuten kuvassa alla, kuten alla.

Vaihe 3: Kun olet syöttänyt tilinumeron ja salasana, klikkaa ”Kirjaudu” ja järjestelmä pyytää tarkistamaan, kuten kuvassa alla.

Vaihe 4: Kun järjestelmä tarkistaa tilin, järjestelmä pyytää meitä, jos haluamme yhdistää tiedot puhelimen kanssa iCloud. Klikkaa ”Yhdistä”, järjestelmä näyttää ”Säästää”, kuten alla.

Vaihe 5: Seuraavaksi meidän tulee kehote, jos haluamme ottaa käyttöön ”Find My iPhone” ja klikkaa ”OK” jatkaaksesi, kuten alla.

Vaihe 6: asettamisen Jälkeen, paina ”Tallenna ja Varmuuskopiointi”, kuten on esitetty alla.

Vaihe 7: Kuten kuvassa alla, järjestelmä näyttää tallennustilaa meidän nykyinen iCloud varmuuskopiointi. Klikkaa ”iCloud Pilvi Varmuuskopiointi” tunnistettu alla olevassa kuvassa pitää sen auki. Seuraavan kerran olemme vastuussa, ja on pääsy wlan-verkkoon, laite automaattisesti varmuuskopioida tiedot.

Vaihe 8: tietenkin voimme myös valita manuaalisesti varmuuskopioida, klikkaa ”Backup Now” punainen kuva alla. Jos sinusta tuntuu, että vapaa-varmuuskopiointi ei ole tarpeeksi tilaa, voit napsauttaa ”Muutos Varastointi Suunnitelma” valita tila, joka sopii sinulle.

Joten noudattamalla edellä mainitut vaiheet, voit helposti varmuuskopioida tietoja Applen puhelimia


Spread the love