Kynsien malleja Jouluksi

Kynsien malleja Jouluksi

Spread the love

Jos mietit mitä näyttää näyttää tänä Jouluna, lisäksi vaatteet, kampauksen ja meikki, voit korostaa myös juhlava ja näyttäviä manikyyri, kuten ehdotatte tässä artikkelissa. Luoda alkuperäinen Joulua malleja kynnet ja parantaa kauneus kädet niin, että nämä maaginen päivämäärät näet saman tai enemmän kaunis kuin loppuvuonna. Tutustu alla joitakin hauskaa kynsien malleja Jouluksi ja inspiroidu niitä uudistaa kuvan ja luoda trendi.

Santa Claus kynnet

Kaikkein alkuperäinen ja suosittu kynsien malleja Jouluksi, ovat ne, jotka muodostavat yhden tärkeimmistä päähenkilöt tähän aikaan vuodesta: Santa Claus tai Joulupukki. Kuten näette kuvan, on monia mahdollisuuksia ja voit luoda ainutlaatuisia malleja, jotka sisältävät kasvot Santa Claus tai joitakin osa hänen puku, kuten hänen kuuluisa punainen korkki valkoinen tupsu kärki. Saada nämä manikyyri, tarvitset lähinnä kolme emalit: valkoinen, punainen ja musta.

Kynnet Joulu poro

Jos pidät hauskaa ja luovia malleja, tämä voi olla ihanteellinen sinulle Joulun. Ehdotamme, voit piirtää kasvot mukava poro Santa Claus kynnet. Voit tehdä tämän, sinun on ensin levitä ensimmäinen kerros valkoinen emali ja sitten tehdä kasvot poro ruskea emali ja piirtää pieniä yksityiskohtia, kuten sarvet ja nenä musta kynsilakka. Tulos on hämmästyttävä!

Lumiukko kynnet

Tämä on toinen kynsien koristelu Jouluksi että me rakastamme. Ajatuksena on, keuliminen talvi manikyyri lumiukko koristeltu Santa Claus hattu. Koska piirustus lumiukko kaikki kynnet voi olla hyvin työlästä, hyvä vaihtoehto on tehdä se vain yksi naula ja loput maalata ne Joulun värit ja se herättää meidät talven kausi, kuten sininen taivas, valkoinen ja Punainen.

Joulu manikyyri

Santa Claus, joulukuusi, lumiukko, ne ovat kaikki tyypillisiä Joulun elementtejä, ja voit myös käyttää niitä yhdessä teidän kynnet. Kuten näette kuvan, voit täydentää ulkoasua super alkuperäinen manikyyri, että voit keksiä mieleisekseen lisäämällä kaikki yksityiskohdat haluat.

Joululahja kynnet

Siinä tapauksessa, että sinulla ei ole paljon aikaa piirtää merkkiä kynnet tai tehdä näyttäviä malleja, tämä vaihtoehto voi olla täydellinen sinulle. Idea on hyvin yksinkertainen ja helppo tehdä, sinun tarvitsee vain maalata kynnet punainen ja hieno harja, piirtää yksi kynnet keula lahja valkoinen emali. Muut, se riittää piirtää valkoinen vaakasuora viiva.

Kynnet joulupallot

Yksi syvään juurtunut perinteitä Joulun on koota joulukuusi kotona, ja tehdä se näyttää mahtava me koristele se kaikenlaisia koristeet, ne pallot, jouset, tähdet, kellot, valot, nauhat, jne. Tässä tapauksessa, kynnet voi olla huomion keskipisteenä muotoilu, joka koostuu piirustus joitakin roikkuu joulupallot. Temppu sopeutua estetiikka tähän aikaan vuodesta on käyttää värejä, kuten punainen, vihreä, musta ja valkoinen.


Spread the love